Η τεχνογνωσία μας στην επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων, στη μικροβιολογία, στη βιοχημεία, στα πρότυπα ISO και στην κανονιστική συμμόρφωση, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε τα πιο ολοκληρωμένα, προσιτά και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων και διαχείρισης της ποιότητας, όπως το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) και ISO 22000, φέρνοντας στην εταιρία σας ασφάλεια και αναγνώριση ποιότητας.
Η ομάδα συμβούλων μας διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία για να σχεδιάσει και άλλα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Διεθνών Προδιαγραφών (IFS Food) και του British Retail Consortium Food Standard (BRC) και σας καθοδηγεί με επιτυχία σε όλη τη διαδικασία πιστοποίησης. Αυτά τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα συστήματα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί σε νέες απαιτητικές αγορές.
Οι υπηρεσίες παροχής συμβουλών μας, πέραν της συνεχιζόμενης υποστήριξης στα συστήματα ασφάλειας τροφίμων, περιλαμβάνουν τους ελέγχους ορθών πρακτικών παρασκευής (Good Manufacturing Practices – GMP) και Good Catering Practice (GCP), την ασφάλεια και την ποιότητα κατασκευής στη διαδικασία σχεδιασμού και το προϊόν.